Hirdetés

szechenyipihenokartya.lap.hu / OTP SZÉP Kártya

OTP SZÉP Kártya

2011-es indulása óta a cafetéria juttatások egyik legnépszerűbb eleme a Széchenyi Pihenőkártya (SZÉP kártya). Piaci várakozások szerint a következő években is megőrzi előkelő helyét ez a juttatási forma, hiszen a plasztiklapra adott munkáltatói feltöltéseket számos módon lehet felhasználni. Az OTP SZÉP kártyával a munkáltató akár háromféle cafetéria elemet biztosíthat munkavállalói részére!

Idén februárban az OTP Széchenyi Pihenőkártya birtokosainak száma a pénzintézet közleménye szerint meghaladta a hatszázezret. Ez azt jelenti, hogy egy év alatt megtízszereződött a felhasználók száma. Az egyre növekvő számú kártyabirtokos pedig mára közel 19 000 helyen használhatja fel juttatásait.

A múlt év végéig több mint 55 milliárd forintnyi munkáltatói átutalás érkezett az OTP Széchenyi Pihenőkártyákra, ezzel a bank vezeti a kibocsátók listáját.

Szatmáry Kristóf, a Nemzetgazdasági Minisztérium államtitkára és Kovács Antal, az OTP Bank vezérigazgató-helyettese adta át az ötszázezredik OTP SZÉP-kártyát Budapesten sajtótájékoztatón, csütörtökön.

Már több mint 12 000 elfogadóhelyen lehet felhasználni az OTP SZÉP kártyát, többek között a nagy nyári fesztiválok belépő jegyei is megvásárolhatók vele. Ugyanakkor a felhasználási lehetőségek széles skálájáról való tájékozódás mellett legalább olyan fontos, hogy mind az elfogadóhelyek, mind a felhasználók odafigyeljenek a helyes és biztonságos kártyahasználatra a nyári szezonban is.

Több mint 20 százalékkal bővült az OTP Széchenyi Pihenőkártya elfogadóhelyi hálózata szűk másfél hónap alatt. Ma már mintegy 450 000 kártyatbirtokos több mint 10 000 helyen használhatja fel béren kívüli juttatásait. A hetente több száz új taggal bővülő elfogadóhelyi hálózat iránt folyamatosan növekszik a munkavállalók bizalma, amit jól mutat az egyre nagyobb számú kártyafelhasználás – áll az OTP közleményében.

Legyen percre kész információja Szép Kártyás egyenlegéről.

Teljeskörű információs adatbázis a SZÉP Kártyával kapcsolatban

Így kaphat kártyát, illetve költheti el a béren kívüli juttatásként kapott összeget a SZÉP Kártyáról.

Elfogadó hellyé válás folyamata, a kereskedői szerződés megkötése

Szerződjön könnyen, egyszerűen! Megéri!

SZÉP Kártya elfogadóhellyé válás folyamata

Meghatározás:

Az OTP SZÉP kártya portálon tájékozódhat, megrendelheti, on-line használhatja az OTP SZÉP kártyát, valamint szerződést köthet, elfogadóhelyként a kártyabirtokosoknak szóló szolgáltatásokat ajánlhat.

Az OTP SZÉP kártya portálon tájékozódhat, megrendelheti, on-line használhatja az OTP SZÉP kártyát, valamint szerződést köthet, elfogadóhelyként a kártyabirtokosoknak szóló szolgáltatásokat ajánlhat.

Szponzorált hirdetések

Ön azt választotta, hogy az alábbi linkhez hibajelzést küld a lap.hu oldal szerkesztőjének. Kérjük, írja meg a szerkesztőnek a megjegyzés mezőbe, hogy miért találja a lenti linket hibásnak, illetve adja meg e-mail címét, hogy az észrevételére reagálhassunk!

Hibás link:
Hibás URL:
Hibás link doboza: OTP SZÉP Kártya
Név:
 
E-mail cím:
 
Megjegyzés:
Biztonsági kód:
 
Mégsem  Elküldés